Home > Škola računara > Excel Napredni

Excel - Napredni kurs

Razvojem poslovanja i primena informacione tehnologije prelazi na viši nivo. Od zaposlenih se očekuje sve veća stručnost u korišćenju poslovnog softvera. Za rad na bolje plaćenim radnim mestima i veću konkurentnost na tržištu rada, standardni nivo znanja rada na računaru, najčešće, više nije dovoljan. Potrebno je znati više i tako se izdići iznad konkurencije. Jedan od programa koji svojim mogućnostima daje prostor za unapređenje znanja je svakako Microsoft Excel.

Excel je izuzetan program. Iz dana u dan se njegova primena u poslovanju, tehnici i nauci proširuje. On postaje dominantan program u svim sferama poslovanja. Uspešne domaće i brojne strane kompanije koje rade u našoj zemlji, odlično poznavanje rada u Excel-u stavljaju kao glavni preduslov za zapošljavanje i profesionalno napredovanje.

Detaljnim ispitivanjem potražnje na tržištu rada i posle konsultacija sa predstavnicima većeg broja preduzeća, odlučili smo da Vam ponudimo Excel - Napredni kurs. Nastavljamo tamo gde smo stali na standardnom kursu Excel-a. Naučićemo još mnogo novih i složenijih funkcija, koje definitivno predstavljaju glavnu snagu ovog programa. Primena Pivot tabela i grafikona je u velikoj ekspanziji i njihovo izučavanje predstavlja nezaobilazni deo svakog naprednog kursa Excel-a. Takođe, velika pažnja će biti posvećena zaštiti i validaciji podataka, filterima i naprednim alatkama kao što su Goal seek i Solver. Nastava se odvija po sledećem programu:

 1. Uslovno formatiranje
 2. Zaštita radnog lista i radne knjige
 3. Custom Format
 4. Goal seek i Solver
 5. Pivot tabele i Pivot grafikoni
 6. Filteri
 7. Subtotali
 8. Unos komentara u ćelije
 9. Validacija podataka
 10. Napredne funkcije (CONCATENATE, COUNTIF, LEN, VLOOKUP, PMT, LEFT, RIGHT, SUMIF, AND, OR, ...)
 11. Funkcije baza podataka
 12. Složene funkcije
 13. Složeni grafikoni

Za uspešno savladavanje predviđenog gradiva, potrebno je predznanje koje je pokriveno standardnim programom kursa Microsoft Excel.

Pogledajte kako se koristi funkcija VLOOKUP

Ne dozvolite da drugi budu bolji od Vas, postanite stručnjak za Excel!

Sve detaljne informacije možete dobiti pozivom na naše brojeve telefona 011/3373-794 i 3373-812 u Makedonskoj 21, Beograd. Popust od 10% ostvarićete ako se za kurs prijavite na stranici za on-line prijavu.

Za one koji žele da napreduju i dalje sa poznavanjem ovog sjajnog programa preporučujemo naš novi kurs: Postani majstor za Excel.

Cene i fond časova za grupnu i pojedinačnu nastavu pročitajte na stranici Škola računara.

SLIČNE OBUKE

Zakazani kursevi

Kurs: Power BI Napredni
Datum početka: 20.05.2023.
Dani: uto, sub
Termin: uto 19:00 - 21:15, sub 12:00 - 14:15
Fond časova: 18
Slobodnih mesta: 6